Tags

Related Posts

Share This

SKK Strängnäs 170311

I lördags var vi på hundutställning i Strängnäs med Bianca och Inez. Bianca blev bästa valp av tre deltagande tikvalpar för domare Sara Nordin. Det var jätteroligt att visa henne i ringen, fick verkligen mersmak 🙂 Men vi får träna lite på handlingen till sommarens tävlingar.

Kritik ”Mycket feminin med fina proportioner. Välformat huvud med vackra ögon. Bra öron. Mycket bra front + förbröst. Lång men ännu grund bröstkorg. Kunde ha mer avfallande kors. Något mindre vinklat bakställ. Mycket bra pälskvalité. Rör sig glatt. Något mycket påskjut bak. Utmärkt temperament. Bästa valp.”

 

1703112

1703111

Tack Melissa för fina foton, så roligt att ha kvar!

 

Inez fick excellent och blev placerad 4:a i unghundsklassen för tikar av 8 deltagande. Hon skötte sig också fint i ringen!

Kritik ”Feminin tik. Trevlig helhet. Sött huvud + uttryck. Framskjuten skuldra. Bra förbröst + överarm. Välformad bröstkorg. Bra kors + bakställ. Kort men välansatt + buren svans. Blandad päls. Bra päls under utväxt. Rör sig med rätt attityd. Fint steg fram. Utmärkt temperament.”

Inez fick även vara med i Zodiaka la star`s uppfödargrupp och avelsgrupp. Avelsgruppen efter mamma Zodia med en halvsyster, Inez och hennes två helbröder blev BIS-2 i stora ringen, jättekul att få vara med i gruppen, väldigt fin brindlegrupp!

 

1703113