Tags

Related Posts

Share This

Gimli söker en egen familj

Jag har reserverat Gimli till en familj. Om det blir några ändringar så meddelar jag detta via hemsidan och via telefon/ mail till andra familjer som kontaktat mig angående Gimli.

 

Gimli (f 160405) söker ett eget varaktigt hem. Han behöver få komma till en familj som har mycket tid att ge. Han bör få vara ensamhund och slippa känna av konkurrensen från andra hundar. Han är osäker i vissa situationer, t ex hundmöten, att vara på vissa främmande platser. Han behöver få aktivering som stärker självförtroendet och här finns det massor med roligt man kan hitta på tror jag – tricks, rallylydnad, dogparkour, freestyle etcetera. Gimli är väldigt kontaktsökande mot sin ägare, kelig, positiv och en glad promenadkompis. Det är en fördel om ni bor i eget hus – men att ni har mycket tid är viktigare än boendet. Han kan vara ensam, men då han kommer till ett nytt hem behöver han få träna om detta igen. Ett mail är en bra första kontakt vid intresse: maria@sweetenough.eu

Han kommer besiktas inför försäljning.

Gimli är kortklippt nu. Ej utställning/ avel. 4000 kronor.