Share This

Om kenneln

Sweet Enough

 

Om oss

 

Jag heter Maria Höglund och bor med mina två barn i Borlänge. Jag arbetar som elevassistent på Immanuelskolan. Jag har varit hundintresserad sedan jag var liten och som barn ville jag bli hunddagisfröken när jag blev stor. Jag har varit aktiv inom hundungdom och provat på många olika hundsporter.

 

vovvarna

 

 

Tankar om avel och uppfödning

 

Jag har länge varit intresserad av avel och uppfödning. Jag har suttit i timmar och studerat stamtavlor och drömt om hundar som jag tyckt mycket om. Hösten år 2014 bestämde jag mig för att förverkliga min dröm om en egen kennel och fick mitt kennelnamn ”Sweet Enough” godkänt. Vi kommer att ha en liten uppfödning i hemmiljö. Vi kommer inte ha fler hundar hemma än att de alla kan bo inne i vår bostad och att vi hinner med att ge varje hund den aktivering och omvårdnad den behöver för att må bra. Mitt mål är att föda upp rastypiska – friska, trevliga och snygga – valpar som kan vara till stor glädje för sina ägare. Jag använder bara hälsoundersökta, mentalt stabila och utställningsmeriterade hundar i min uppfödning.

 

Under hösten år 2015 påbörjade jag SKK:s hunduppfödarutbildning. Det har varit en mycket lärorik utbildning och jag ser mycket framemot de delkurser som följa ska.

 

  21576531845_8022e5d50d_o (2)

 

 

Kontakt:

Kennel Sweet Enough

Telefon: 070-4531286

E-post: maria@sweetenough.eu